avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Putin ajutor?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Putin ajutor?

Buna,in data de 4 aprilie am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,56 in aerul expirat iar la sange mi-a iesit 1,25.am avut proces in data de 17 decembrie 2013.azi,21 ianuarie am primit acasa foaia cu hotararea care suna asa:va facem cunoscut ca in baza sentintei penale nr.288 ramasa definitiva si irevocabila la data de 17/12/2013 si a prevederilor art.114 din O.U.G nr 195/2002 republicata,v-a fost anulat dreptu de a conduce autovehicule din data de 17/12/2013....acum eu vreau sa stiu pt cat timp sau cand pot sa dau iar examen pt a-mi revendica dreptul de a conduce.Multumesc anticipat celor care ma lamuresc!
Cel mai recent răspuns: paulHD , utilizator 23:32, 23 Ianuarie 2014
Nu stiam ca daca e vb de penal nu se da drept de conducrtr.imi ver scuze!
e penal ca am trecut de 0,80...sper doar sa pot face ceva sa dau mai rpd de un an examen ca am ff mare nevoie de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis.....redobandire ionutz_jjjjj ionutz_jjjjj buna ziua! -in 22 aprilie 2009 am fost prins de politie conducand cu PERMISUL SUSPENDAT; -pe 17 decembrie 2009 am fost trimis in instanta la proces si mi-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis in urma unui accident cu victime kozmynro kozmynro va salut, in urma cu aproximativ 2 ani am avut un accident cu victime. am terminat cu procesul anul trecut, in mai si a fost facut recurs de catre o parte ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui nou permis de conducere dupa ce in dosar s-a dispus amenda penala TheEmperor TheEmperor va rog sa-mi spuneti cat timp este retinut permisul de conducere s-au este anulat dupa o amenda penala de 1ooo ron la p alcoolemie de 1,8 in sange (vezi toată discuția)