Agajatorul a facut o plingere penala, motiv pentru care mi-a suspendat contractul de munca.
Am primit o decizie de la instanta in care se da NUP . Am scris angajatorului dupa o luna de la primirea deciziei sa anuleze suspendarea CM si sa fiu rechemat la munca.Mi sa raspuns ca nu a primit nimic de la organul de cercetare penala.
Cum procedez in acest caz?
In primul rand verificati daca angajatorul nu a formulat cale de atac impotriva solutiei de NUP! Daca nu a formulat o astfel de cale de atac (cu toate ca ma indoiesc de acest lucru) faceti revenire la angajator si atasati si o copie certificata conform cu originalul dupa comunicarea prin care vi s-a comunicat ca s-a dat NUP pentru dvs! Daca nu reusiti nici asa, mergeti la un avocat!
intai de toate trebuia sa va interesati daca acea rezolutie a fost comunicata si angajatorului si ca nu a atacat-o si abia apoi trebuia sa solicitati reangajarea .
asa le-ati cam deschis ochii.
Nup magistrat
marianaragalie
Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)