avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum procedez la o plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum procedez la o plangere penala

Agajatorul a facut o plingere penala, motiv pentru care mi-a suspendat contractul de munca.
Am primit o decizie de la instanta in care se da NUP . Am scris angajatorului dupa o luna de la primirea deciziei sa anuleze suspendarea CM si sa fiu rechemat la munca.Mi sa raspuns ca nu a primit nimic de la organul de cercetare penala.
Cum procedez in acest caz?

Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:35, 22 Ianuarie 2014
In primul rand verificati daca angajatorul nu a formulat cale de atac impotriva solutiei de NUP! Daca nu a formulat o astfel de cale de atac (cu toate ca ma indoiesc de acest lucru) faceti revenire la angajator si atasati si o copie certificata conform cu originalul dupa comunicarea prin care vi s-a comunicat ca s-a dat NUP pentru dvs! Daca nu reusiti nici asa, mergeti la un avocat!
intai de toate trebuia sa va interesati daca acea rezolutie a fost comunicata si angajatorului si ca nu a atacat-o si abia apoi trebuia sa solicitati reangajarea .
asa le-ati cam deschis ochii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contra rezloluþiei procurorului depusã direct la judecãtorie adinita adinita O plingere penala a fost solutionata de catre Procurorul de caz cu NUP,ulterior a fost atacata rezolutia la Prim Pr.,acesta a desfiintat rezolutia si a dispus ... (vezi toată discuția)
Nup magistrat marianaragalie marianaragalie Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
Schimb de procurori... ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Sunt cercetat intr-un dosar penal. Initial, de la politie, a venit cu recomandare NUP. Cand am mers la parchet sa ma interesez de redactarea ... (vezi toată discuția)