avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar - retete compensate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar - retete compensate

Buna ziua,
Mama mea este pensionata pe caz de boala si inregistreaza dividende din actiuni de care ea nu stia pana anul acesta. Am fost la ANAF si ma luat o adeverinta de venit in care ea apare cu dividende in valoare de 20 lei pe an. Problema este ca medicul de familie nu ii mai elibereaza retete compensate din aceasta cauza. Eu am 2 intrebari :
1. Cum pot afla de unde sunt incasate aceste dividende (de la ce societate)?
2. Avand in vedere ca valoarea dividendelor este atat de mica, ea nu are dreptul la retete compensate 90 % , chiar daca se afla sub plafonul de 700 lei pe luna?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: corina_s , utilizator 14:34, 22 Ianuarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rețete compensate Chifor Lidia Chifor Lidia Ma numesc Lidia Chifor.Mama mea pensionara(77ani) suferindă a mai multor boli (inima ,diabet ,depresie) ,a primit o notificare de plată de 1500 lei pe data ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiv medicamente compensate kogito kogito Buna ziua. Sunt pensionar. Din ianuarie 2011, am 720 de lei pensie. Anul trecut eram sub 700 lei. Azi am inteles de la medicul de familie ca am de plata ... (vezi toată discuția)
Notificare cnas referitor la programului pentru compensarea cu 90% a medicamentelor Ibee Ibee Buna ziua, In numele bunicii mele as dori sa cer un sfat legat de situatia cu care se confrunta. De curand a primit o notificare de la CNAS care ii aduce ... (vezi toată discuția)