avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Varsta de pensionare pentru limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta de pensionare pentru limita de varsta

Sunt nascuta in luna august 1954 si am un stagiu de cotizare de 26 de ani. Cand voi putea iesi la pensia de varsta?
Conform anexei 5 din Legea pensiilor ar trebui sa ies in iunie 2014, la 59 de ani si 10 luni. Sau trebuie sa implinesc 63 de ani?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:53, 22 Ianuarie 2014
59 de ani si 10 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie atat din anglia, cat si din romania victoria54 victoria54 Buna ziua! Data nasterii mele este 05.08.1954.In iunie 2014 pot depune dosarul de pensie implinind varsta standard de 59 ani si 10 luni,cu un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata hukviorel2005 hukviorel2005 buna ziua, am si eu o intrebare in cazul unei pers care a iesit la pensie in 1999 (pensie de invaliditate grad 2) ; are vechime in munca de 25 anisi este ... (vezi toată discuția)
Cand poate beneficia de pensie? bodo gabriella bodo gabriella daca o persoana aflata in pensie anticipata partiala si cu o vechime de 39 ani si ceva cu varsta de 56 ani impliniti poate sa iasa la pensie normala definitiva ... (vezi toată discuția)