avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Insolventa, situatia angajatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Insolventa, situatia angajatilor

Buna ziua, firmei noastre i-a fost introdusa procedura de insolventa.Ce facem cu angajatii? Trebuie sa-i dam in somaj? Putem sa-i tinem pana se termina toata procedura?

Alte discuții în legătură

Administrator decedat robertsega32 robertsega32 Administratorul unei firme careia i-am dat marfa a decedat. In ziua in care a decedat am introdus niste cecuri la plata. Au fost respinse. Problema e ca nu ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare anexa fisa postului bvr bvr Buna ziua! Am si eu o problema. Firma noastra are 5 soferi carora li s-a redus drastic activitatea de vreo7 luni. nu mai lucreaza de cateva luni decat max 5 ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract ang10 ang10 Buna ziua, Dupa terminarea preavizului de 20 de zile , ii desfac contractul dar daca il desfac conform articolului 65 . (1) va putea lua somaj, si pentru ce ... (vezi toată discuția)