avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare de viata

buna,
sunt si eu in ,,ceata'' cu o situatie care nu stiu cat este de legala:
-cunosc pe cineva care s-a imbogatit peste noapte cu o asigurare de viata.Povestea sta in felul urmator:
o tanara pleaca afara din tara si isi incheie acolo in strainatate o asigurare de viata( nu stiu despre ce suma este vorba, stiu doar ca de ffffffff multi bani), aici in tara a ramas copilul ei de 8-10ani. Avuse un accident in urma caruia ramase 2 ani in coma dupa care a decedat aici in tara( a fost adusa de familie). Mama tinerei a luat copilul sub tutela insa banii ia cheltuit si sunt cheltuiti in continuare de ea.A cumparat case, traiesc pe picior mare toti ceilati copii ai ei(inainte se descurcau greu cu traiul zilnic). Presupun ca de aceea avuse nevoie de tutela pt. ca, copilul celei asigurate avea sa primeasca acea suma de bani din asigurare. Pe tatal copilului nu il intereseza
Poate va intrebati de ce ma intereseaza pe mine, fiind o persoana total straina de acea familie.Deoarece cu acei bani , acesti oameni se cred stapanii lumii si isi rezolva toate dorintele dupa bunul lor plac(chiar si cele juridice).
Aceasta situatie nu trebuie sa fie urmarita de nici o autoritate?
poate intreb o prostie, dar cu cat inveti mai multe cu atat poti sa te feresti de neplaceri
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 01:06, 13 Aprilie 2009
Banii pot proveni si dintr-o eventuala despagubire rezultata in urma accidentului suferit de mama.
Doamna,scuzati-ma,sper ca va pare rau pentru acel copil si acesta este motivul principal pentru care ati supus discutiei aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate apara drepturile unui copil orfan Elena Gradinari Elena Gradinari Buna ziua as vrea va rog sa raspundeti la o intrebare care ma framinta de foarte mult timp:Cum se asigura statul ca bursa de copil orfan ajunge in suma ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea vanzarii de catre autoritatea tutelara dianaecu74 dianaecu74 Buna ziua. Eu si copilul meu de 12 ani am mostenit un apartament, duap decesul sotului. Eu doresc sa vand acest apartament si pentru asta trebuie sa cer ... (vezi toată discuția)
Autorizare pentru acte de dispozitie ale minorului in urma decesului tatalui mirinuca mirinuca Intrebare: Care ar fi solutia pentru a intra in posesia unei despagubiri financiare in urma decesului titularului unui contract de asigurare avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)