avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculare pensie

Buna ziua!

Doresc sa stiu daca exista un oficiu, cu exceptia Casa Pensiilor, unde se pot calcula pensiile, eventual contra-cost. In acest sens as dori si un contact (telefon, adresa etc.)

Pentru oricine ma poate ajuta cu un astfel de raspuns, doresc sa va multumesc anticipat!

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: StefBoji , utilizator 16:48, 23 Ianuarie 2014
Exista o pagina (nu stiu daca pot scrie aici linkul spre ea) unde introduci singur datele din carnetul de munca ( completezi luna de luna) si venitul conform adeverintelor de la angajator. Eu asa mi-am calculat aproximativ corect suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie EugeniaG EugeniaG Buna ziua, Am primit azi decizia de pensionare. Sunt mentionate perioadele de munca in conditii normale, in conditii de grupa 1 si grupa 2 de munca, de ... (vezi toată discuția)
Completare carnet de munca strand strand Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am lucrat cu functia de baza la un angajator (CIM pe perioada nedeterminata 8h/zi) pana pe data de 06 Mai ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza ? gadrian gadrian Buna ziua, Sunt pensionar iesit la limita de varsta, deci cu drept de munca. Pana in prezent am lucrat la 3 societati(srl-uri) cu contract de munca de 8 ore, ... (vezi toată discuția)