avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirie casa nationalizata in administrarea fondului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirie casa nationalizata in administrarea fondului locuinte propietate de stat

Ma numesc Oros Lucretia si sunt cu chirie a fondului de locuinte propietate de stat in casa nationalizata din 1998 intr- un apartament cu 2 camere , in curtea comuna a acestui imobil ( fara a fi revendicat de propietar, cladirea este veche de 400 ani cum este afisat in Muzeul Municipal) suntem 7 vecini, din care 4 dintre ei si-au cumparat apartamentele care le-au detinut cu chirie la fel ca mine, inainte de 1998, iar 1 vecina care a primit chirie doar din 2005 , a putut sa cumpere apartamentul in anul 2007. Eu si cu inca un vecin ( acesta detine contract de inchiriere din 1991) nu am putut cumpara apartamentul deoarece ca raspunsurile la cererile facute cu intentia de a cumpara apartamentul ,au fost negative adica: Casele sociale nu se pot vinde. Mentionez faptul ca acea vecina care a cumparat apartamentul in 2007 avea contract chirie in casa sociala. As dori sa ma sfatuiti ce este de facut si daca exista o solutie de a putea cumpara apartamentul cu chirie in care stau . Multumesc.

Alte discuții în legătură

Uzucapiune impotriva contract vanzare cumparare teren relu05 relu05 O zi buna tuturor!!! Am sa va prezint o situatie in care ma aflu. Socrii mei cumpara in 1967 pe baza de chitanta de mana o sup. de teren de 200 mp(10m/20m) ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara Ionela_S26 Ionela_S26 Buna ziua, Tatal si bunicul meu au fost chemati in instanta pt revendicarea unei parti din terenul aferent casei noastre,deoarece aceasta parte se ... (vezi toată discuția)
Impozit platit de chirias davinci149 davinci149 buna ziua! decand am pierdut casa nationalizata ,pun o multime d e intrebari ,,,e un stufaris de ,,lucruri mai mult ciudate decat ,,dreptatea ,,care seface ... (vezi toată discuția)