avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Buna ziua,
in urma unei sentinte judecatoresti, sotia o obtinut recalcularea unor drepturi salariale "(incluzand salariul de baza, indemnizatii, sporuri, adaosuri, alte sume acordate in temeiul raporturilor de munca)" - citatul este din sentinta judecatoreasca., drepturi aferente anului 2010.
In acel an sotia a beneficiat de concediu medical prenatal in perioada aprilie2010-iulie2010.
Angajatorul de la acea data a fuzionat prin absorbtie cu noul angajator - pe care instanta l-a obligat la plata acestor drepturi salariale, avand in vedere faptul ca acest nou angajator a preluat de la societatea absorbita toate drepturile si obligatiile.
Noul angajator refuza sa recalculeze indemnizatia pentru perioada cat sotia a fost in concediu medical prenatal.
Procedeaza corect?
Din punctul meu de vedere refuzul nu este justificat
Cel mai recent răspuns: ilie cornel , utilizator 14:44, 23 Ianuarie 2014
S-a deps o solicitare in scris catre acel angajator?
da
angajatorul a recalculat drepturile salariale aferente per. ian.2010-apr.2010, atat
In acest caz, cred ca va trebuie sa apelati la un executor judecatoresc pentru a pune in executare hotararea respectiva.
si sotia cum poate dovedi ca drepturile salariale aferente perioadei apr.-iul2010 nu au fost recalculate? ca daca apelez la expertiza contabila, asta inseamna alt proces. Executorul judecatoresc ce sa execute silit?

Alte discuții în legătură

Casare sentinta,rejudecare fond doinacta doinacta Buna seara, Am avut un litigiu de munca.Am cerut plata drepturilor salariale pe o perioada de 20 de zile care mi-a ramas neachitata in urma unui alt litigiu ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? - executare silita a angajatorului dar pentru alte drepturi codulmuncii codulmuncii Buna dimineata. Vreau sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea problema cu care ma confrunt. Am castigat in instanta reintegrarea si drepturile ... (vezi toată discuția)
Litigiu de muncă: nu ne-au fost plătite cheltuielile de judecată, iar colegii se tem să pună în aplicare hotărârea judecătorească de frica repercusiunilor ravas ravas eu impreuna cu 9 colegi am obtinut o sentinta definitiva ref.la drepturi salariale, si cheltuieli de judecata, fiind personal contractual. colegii mei nu ... (vezi toată discuția)