avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract apartament

Buna ziua ,as avea si eu o intrebare daca se poate:Apartamentul in care locuiesc este pe numele fratelui meu si am dori sa schimbam contractul pe numele meu [initial vroiam pe numele baiatului meu de 4 ani,insa am aflat ca nu se poate],ce acte ne sunt necesare si cam care ar fi costurile,?Ce procedura trebuie urmata?Specific ca eu nu-i voi da lui nici-o suma de bani pe acest apartament,de aceea as dori sa stiu cum trebuie procedat si care sunt costurile.Poate fi trecut si copilul minor in contract?
Cel mai recent răspuns: ContSters311098 , utilizator 17:35, 23 Ianuarie 2014
Copilul dvs. poate dobandi apartamentul deoarece drepturile acestuia sunt exercitate prin parintii sai. Se poate dona apartamentul caz in care trebuie sa se achite de dobanditor impozitul si onorariul de notar care este in functie de notar si valoarea apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donare apartament danaanca danaanca Buna ziua!Eu si sotul suntem in divort.Avem un apartament cumparat cu credit ipotecar.As vrea sa donam apartamentul copilului,dar atata timp cat este ... (vezi toată discuția)
Succesiune-donatie ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog in raspuns pentru urmatoarea situatie: Ambii parinti decedati(tata 1993,mama 2010).Dinte cei 6 copii,unul decedat(are la randul lui 2 ... (vezi toată discuția)