avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare cabana
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare cabana

Buna ziua,
Am un teren primit in cocesiune de la Priemarie, este in intravilan, pe care mi-am construit o cabana moderna( casa) micuta din lemn, Se poate intabula pe numele meu, Chiar daca nu e casa in care locuiesc permanenr?
Din lipsa de bani am facut constructia mai mica decat era prevazuta in proiectul pt care am autorizatia de constructie. Ce ar trebui sa fac?
Multumesc! O zi buna, Ondina
Cel mai recent răspuns: ondina_onutz , utilizator 18:21, 27 Ianuarie 2014
Trebuie sa aveti pe langa autorizatie,procesul verbal de receptie la erminarea lucrarlor pt asta va adresati Primariei, Serv urbanism.planurile cadastrale, deschideti rol fiscal si apoi intabulati cabana-constructia pe numele dvs.
Multumesc mult! Ondina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare anexa gospodărească - extravilan mariuss86 mariuss86 Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa ... (vezi toată discuția)
Receptie casa nefinalizata la timp iacobgrecu iacobgrecu am construit casa in anul 2005,pe parcurs si pana in prezent am racordat toate utilitatile si locuiesc in ea de 4 ani.vreau sa stiu daca acum pot intra in ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa cadet_teo19 cadet_teo19 vreau sa cumpar o casa in rosu, nefinalizata(fara acoperis), deci neintabulata. practic nu pot cumpara decat terenul care e trecut in CF, autorizatia este din ... (vezi toată discuția)