As dori va rog sa ma ajutati, mi-a fost poprit de pe contul de card indemnizatia de handicap, ce ar trebui sa fac pentru a o recupera, din cate stiu acest venit nu poate fi supus popririi. Va multumesc!
nu am primit nici o hotarare judecatoreasca ca temei legal pentru poprire, pe cardul de salariu imi este virata indemnizatia de handicap, salariul l-am putut scoate în urma cu 10 zile,cu siguranta pe luna viitoare nu mai pot scate salariul,ce pot face in cazul acesta.
nelamurirea mea majora este legata de prev art.409 alin.7c.proc.civ. " Alocaţiile de stat şi indemnizaţiile pentru copii, ajutoarele pentru Ă®ngrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate Ă®n caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum şi orice alte asemenea indemnizaţii cu destinaţie specială, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmărite pentru nici un fel de datori", ma intreb daca in sintagama " alte asemenea indemnizaţii cu destinaţie specială" se poate incadra si indemnizatia de handicap, desi nu este efinita acesata indemnizatie nici unde ca fiind speciala, consider ca calitatea de "cu destinatie speciala" o da legea 448, care este o lege speciala.
Mergeti la executor si discutati, dovediti ce reprezinta venitul, iar daca nu vrea sa trimita bancii adresa pt deblocarea acelui venit, va trebui sa faceti contestatie la executare. Nu trebuie sa depasiti 15 zile de cand ati aflat ca vi s-au retinut acei bani.
Poprire pe cont
zsigmond
buna ziua.se poate pune oprire pe cont daca esti in cresterea copilului?este singura sursa de venit pe care o am ca sa cresc copilul.ce se poate face in cazul ... (vezi toată discuția)