avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe cont
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe cont

buna ziua.se poate pune oprire pe cont daca esti in cresterea copilului?este singura sursa de venit pe care o am ca sa cresc copilul.ce se poate face in cazul acesta
Poprirea pe cont de catre cine a fost facuta?
am un credit la [editat] si nu am mai reusit sa imi platesc ratele.am un cont la [editat] si mi sa pus oprire pe cont de un executor judecatoresc.eu sunt in cresterea copilului si momentan.se poate pune oprire pe bani de indemnizatie?
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Indemnizatia de crestere a copilului nu poate face obiectul popririi, desi in practica bancile instituie aceasta poprire.

Mergeti cu o cerere scrisa catre conducerea bancii in care aratati provenienta sumei si ce reprezinta ea si solicitati ridicarea popririi.
azi dimineata am fost la directoarea banci si mia zis ca trebuie sa imi intre bani prima data dupa care sa trimite un meil la bucuresti si sa vada daca mi se pune oprire pe bani acestia sau nu.
si dupa aceea imi va da un raspuns
in cazul acesta ce pot sa fac?cat mai repede posibil.
eu in cererea de indemnizatie am cerut sa mi se depuna prin mandat postal si cei de la social ii va depune in contul bancar.ce pot sa fac acuma de urgenta

Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
ART.409 alin.7 Cpc- Alocaţiile de stat şi indemnizaţiile pentru copii, ajutoarele pentru îngrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate în caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum şi orice alte asemenea indemnizaţii cu destinaţie specială, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmărite pentru nici un fel de datorii.

Faceti cum v-am indrumat o cerere scrisa cu numar de inregistrare, indicati articolul anterior si provenienta banilor si solicitati urgent deblocarea banilor, in caz contra urmand sa promovati contestatie la executare si sa-i obligati la plata cheltuielilor de judecata, deoarece poprierea s-a facut ilegal. Va vor debloca banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe card de indemnizatie copil raluk79 raluk79 Buna ziua, Datorita unei mai vechi restante la o banca , am constatat ca mi s-a pus poprire pe contul in care imi intrau lunar banii pentru cresterea copilul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul in care sunt virati banii pentru crestere si ingrijire copil allyna allyna Sunt in concediu de crestere si ingrijire copil din iulie 2009.In crsul anului 2008 am avut, pentru 3 luni, un contract de mandat.Am depus in mai 2009 ... (vezi toată discuția)
Buna seara - poprire cont indemnizatie si alocatii Georgeta narcisa Georgeta narcisa Acum 2zile am primit pe email de la banca de unde am cont ca mi s_a facut poprire pe cont,precizez ca in prezent beneficiez de indem crsterere copil si ... (vezi toată discuția)