buna ziua.se poate pune oprire pe cont daca esti in cresterea copilului?este singura sursa de venit pe care o am ca sa cresc copilul.ce se poate face in cazul acesta
am un credit la [editat] si nu am mai reusit sa imi platesc ratele.am un cont la [editat] si mi sa pus oprire pe cont de un executor judecatoresc.eu sunt in cresterea copilului si momentan.se poate pune oprire pe bani de indemnizatie?
azi dimineata am fost la directoarea banci si mia zis ca trebuie sa imi intre bani prima data dupa care sa trimite un meil la bucuresti si sa vada daca mi se pune oprire pe bani acestia sau nu.
si dupa aceea imi va da un raspuns
in cazul acesta ce pot sa fac?cat mai repede posibil.
eu in cererea de indemnizatie am cerut sa mi se depuna prin mandat postal si cei de la social ii va depune in contul bancar.ce pot sa fac acuma de urgenta
ART.409 alin.7 Cpc- Alocaţiile de stat şi indemnizaţiile pentru copii, ajutoarele pentru îngrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate în caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum şi orice alte asemenea indemnizaţii cu destinaţie specială, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmărite pentru nici un fel de datorii.
Faceti cum v-am indrumat o cerere scrisa cu numar de inregistrare, indicati articolul anterior si provenienta banilor si solicitati urgent deblocarea banilor, in caz contra urmand sa promovati contestatie la executare si sa-i obligati la plata cheltuielilor de judecata, deoarece poprierea s-a facut ilegal. Va vor debloca banii.