avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozitul pe un teren arendat...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozitul pe un teren arendat...

Incerc sa gasesc o cale legala de atac impotriva unei masuri luata de primarie.
Am arendat la inceputul anului 2013 mici suprafete de teren(0,5-2 Ha) in baza unor contracte inregistrate la primarie.Pentru 2013 primaria ,asa cum cere legea,mi-a eliberat adeverinta necesara la APIA pentru plata subventiei.
In 2014,desi contractele sunt in derulare pe inca patru ani,primaria schimba regula si nu ne mai elibereaza adeverinta pe motiv ca cei de la care am primit suprafetele de pamant nu si-au platit impozitul .
Eu cred ca aici este vorba de un abuz.
Dumneavoastra ce ziceti?
Cel mai recent răspuns: pestelinii , utilizator 08:05, 12 Februarie 2014
:(Nu ma ajuta nimeni?!......:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta de catre primarie pestelinii pestelinii Ca societate administrez o suprafata de teren obtinuta prin contracte de arenda pe cinci ani vizate de primarie in ianuarie 2013. Pentru subventia pe ... (vezi toată discuția)
am comis o fapta penala-infracţiuni împotriva intereselor financiare ale uniunii europene sturionul50 sturionul50 Va rog frumos spuneti daca am comis fapta am dat prejudiciul inapoi la apia. d.n.a zice ca fapta este fapta si ca indiferent ca sau dat banii inapoi-fapta ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva poltistului si procurorului de caz,pentru abuz in serviciu cornaca cornaca In anul 2014 am depus o plngere penala pentru Tulburare de posesie si abuz in serviciu impotriva a doi fermieri cat si impotriva reprezentantilor unei ... (vezi toată discuția)