avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martor

buna ziua
mai am si eu cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi.
DACA MAMA IMI FACE DONATIE SAU ACT DE VANZARE CUMPARARE SI FRATELE MEU DA O DECLARATIE CUM CA DUPA MOARTEA MAMEI NU ARE NICI O PRETENTIE MAI ESTE VRO PROBLEMA? EU POT SA PREIAU ACEST APARTAMENT CU DATORIILE LUI? ( INTRETINERE, IMPOZIT).
SAU DACA IMI FACE ACT DE V/C IAR FRATELE ESTE MARTOR CUM CA MAMA A PRIMIT BANI TRECUTI IN CONTRACT ATUNCI MAI POAT APAREA PROBLEME?
IN CE CONDITII POT PRELUA ACEL APARTAMENT CU DATORIILE LUI?
VA MULTUMESC
datoriile sunt cel mai usor de preluat...:thumbup: putin mai greu apartamentul, dar si acesta se poate.Contract de v/c, eventual cu o clauza de intretinere.daca fratele da si acea declaratie, e perfect.
Ultima modificare: Luni, 13 Aprilie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare -vanzare mostenire deepgreen deepgreen Buna ziua, iata speta: mama si fratele ei, au mostenit un apartament de la mama lor. Detin certificat de mostenitor, fiecare pentru 1/2 din apartament, emis in ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu uzufruct sau contract vanzare-cumparare cu clauza de intretinere/ kandrea kandrea Buna ziua! Va rog sa-mi lamuriti dilema: care din contracte se potriveste pentru situatia de mai jos? Bunica mea (mama mamei mele) in varsta de 82 ani, ... (vezi toată discuția)
Mama mi-a făcut procură să îi vând apartamentul și să îmi pot cumpăra eu altul, iar acum fratele meu mă amenință că mă lasă fără casă. este posibil așa ceva? Raluk94 Raluk94 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti in legatura cu o problema. Mama mea, mi-a facut procura ca sa ii vand apartamentul si sa imi pot cumpara eu unul. Am vandut-o ... (vezi toată discuția)