Ioan-Pavel a scris:
Ceea ce nu mi se pare normal este că femeia a solicitat reparația după jumătate de lună timp, de unde să știu eu că femeia a avut tavanul zugrăvit și că nu a avut mucegai înainte de accident.
Cine nu a fost inundat de vecinul de deasupra lui nu stie cum apare infiltratia, cum trec mai multe zile pana incepe sa se usuce, cum treptat incepe sa cuga bucati de zugraveala...
In prima postare ati spus ca v-a anuntat imediat, ca ati oprit apa, ca ati remediat defectiunea s.a.m.d. Apoi sigur ca au trecut mai multe zile pana s-a uscat tavanul, a inflorit si a inceput sa cada. Nici vecina nu avea de unde sa stie in ziua cand ati inundat-o ca tavanul se va deterioara atat de mult dupa 10-15 zile in cursul uscarii.
Faptul ca dumneavoastra aveti dovada ca ati remediat defectiunea la instalatia de apa cu un meserias, este o dovada foarte buna dar nu in favoarea dumneavoastra ci in favoarea vecinei dumneavoastra. Asta daca ajungeti in fata unui judecator si prezentati aceasta dovada.
Eu cred ca un tavan de bucatarie se poate repara cu un meserias pentru o suma de 150-200 lei, cu toate operatiunile de curatare, amorsare, gletuire, var lavabil... Ori pentru o asemenea suma nu merita sa va stricati relatia cu vecina.