avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta intre casa mea si gradina vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta intre casa mea si gradina vecinului

casa mea este lipita de gradina vecinului fara a fi gard intre proprietati.vecinul meu are in gradina 30 oi cu grajd cu tot.miroase ingrozitor si oile au inceput sa mi roada peretele de la bucatarie.terenul vecinului este pana in casa mea.vreau sa stiu daca are voie sa tina oile asa aproape de casa mea

Alte discuții în legătură

Grajd de oi langa casa lala409 lala409 vreau sa stiu daca vecinul meu are voie sa tina langa casa mea o turma de oi.casa mea este lipita de gradina vecinului unde acesta isi tine animalele.intre ... (vezi toată discuția)
Granituirea ancaanca ancaanca As dori sa stiu, va rog, care este distanta legala (in cifre) ce trebuie lasata intre gardul casei mele si constructia vecinului. Articolul din Codul Civil ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul lucia58 lucia58 Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.ocuiesc in casa parinilor mei care sunt decedati ,casa cand a fost cumparata de parintii mei avea unul din pereti comun cu un ... (vezi toată discuția)