avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Grajd de oi langa casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Grajd de oi langa casa

vreau sa stiu daca vecinul meu are voie sa tina langa casa mea o turma de oi.casa mea este lipita de gradina vecinului unde acesta isi tine animalele.intre proprietati nu exista gard, casa mea fiind construita pe lungimea gradinii vecinului.mirosul este de nesuportat mai ales vara,oile au inceput sa mi manance tencuiala casei .multumesc
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 09:11, 30 Ianuarie 2014
Ordinului Ministerului Sãnãtãţii nr. 536/1997, arata cã aceste crescãtorii de animale, trebuiesc amplasate la distanţã de 100 m faţã de orice locuinţã .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe proprietatea mea , de catre vecini Poncia Poncia Buna seara! Am si eu o nelamurire in legatura cu un gard construit cu soclu de beton, impreuna cu vecinul, la care am contribuit financiar amandoi si pe care ... (vezi toată discuția)
Lege&pasunat maxxwollf maxxwollf sunt propietarul unui teren ,aflat in continuarea locului unde am locuinta si gradina aferenta gospodariei,dar care nu este imprejmuit :este de lungime 150m si ... (vezi toată discuția)
Functionare casa mortuara camellia27 camellia27 Buna ziua, in cazul in care se doreste functionarea unei capele mortuare (intr-o cladire deja existenta - un depozit) intre case de locuit dintr-un cartier de ... (vezi toată discuția)