avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire la serviciu apoi reintoarcere in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire la serviciu apoi reintoarcere in CCC

O persoana vrea sa revina la job pentru a putea da concurs pe o functie
Daca ia examenul ramane la job daca nu se reintoarce in concediu crestere copil.
Se mai solicita stimulentul de insertie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:58, 24 Ianuarie 2014
1. Nu ati dat toate datele necesare unui raspuns corect:
- pentru care varianta de CCC ati optat, pana la varsta de 1 an sau 2 ani?
- ce varsta are copilul cand doriti sa reluati activitatea?

2. - Pe timpul CCC contractul individual de munca este suspendat adica sunteti tot salariata acelei unitati dar nu prestati munca si nu primiti salariu.
- Asa ca nu vad de ce nu ati putea participa la concurs chiar daca sunteti in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie cic miriam101 miriam101 Buna ziua! Am o neclaritate privind art. 2, al.1 din OUG 111/2011. Doresc sa beneficiez de stimulentul de insertie prevazut la art.7. Cum sa procedez? Optez ... (vezi toată discuția)
Intrerupere ccc florian-florian florian-florian se poate intrerupe concediul de crestere copil? (vezi toată discuția)
Reluarea activitatii in munca inaintea incheierii ccc claudia1002 claudia1002 Buna ziua, As dori sa stiu daca am posibilitatea sa imi reiau activitatea in munca, desi am optat pt CCC pana la 2 ani, iar copilul are 6 luni, cu schimbarea ... (vezi toată discuția)