avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reluarea activitatii in munca inaintea incheierii CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reluarea activitatii in munca inaintea incheierii CCC

Buna ziua,
As dori sa stiu daca am posibilitatea sa imi reiau activitatea in munca, desi am optat pt CCC pana la 2 ani, iar copilul are 6 luni, cu schimbarea locului de munca, iar daca da, ce drepturi pt cresterea copilului mai imi revin? ce suma mi se mai aloca pe langa salariu?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:36, 28 Noiembrie 2013
1. Puteti sa reluati activitatea oricand doriti dvs. si la orice loc de munca doriti.

2. - Dar daca ati optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani veti putea beneficia de stimulentul de insertie de 500 lei lunar, pana implineste copilul 2 ani, daca reluati activitatea dupa ce implineste copilul 1 an.
- Puteti sa reluati activitatea si inainte de a implini copilul 1 ani dar stimulentul de insertie il veti primi tot dupa ce implineste copilul 1 an.

3. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa mergeti la Primarie cu dovada ca ati reluat activitatea si sa completati o cerere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in concediu prenatal si vreau sa ma intorc la locul de munca predacorina predacorina buna ziua. am si eu o intrebare, sunt in concediu prenatal si vreau sa revin la locul d munk mentionez insa k copilul are 6 luni si jumatate iar indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Intrerupere ccc florian-florian florian-florian se poate intrerupe concediul de crestere copil? (vezi toată discuția)
Stimulent insertie anamariagatea anamariagatea Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul aspect: am nascut in februarie 2012 si am beneficiat de concediu de maternitate pana in mai ... (vezi toată discuția)