avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme inregistrare demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme inregistrare demisie

Buna ziua
am si eu o problema, dupa u control ITM, firma la care lucram mi-a trimis prin curier un plic care continea o adeverinta de la ei, precum ca am fost angajatul lor si din care rezulta ca mi-am dat demisia in data de 15.12.2013, eu dandu-mi demisia pe data de 24.12.2013, pot dovedi acest lucru prin procesele verbale incheiate cand imi preluam sarcinile de serviciu, precum si in raporul de evenimente semnat in data de 22.12.1013, cand am avut alarma, chiar si pe camerele din dispecerat, pot cere politiei sa ceara aceste documente si inregistrari, ca sa demonstrez inselaciunea si uzul de fals?
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
rendec, utilizator
Cel mai recent răspuns: rendec , utilizator 13:23, 24 Ianuarie 2014
Aveti dovada inregistrarii cererii de demisie in data de 24.12.2013?
nu
nu pot demonstra decat prin martori, fosti si actuali angajati ai firmei, precum si prin actele enumerate si inregistrarile facute de camere care sunt in sediul lor, de asemenea sunt pe camerele de supraveghere din fata unei banci si ale unei benzinari.Am si inregistrari telefonice din care rezulta ca mi/am incheiat activitatea cu ei pe 24
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
rendec, utilizator
Refuzul angajatorului de a inregistra demisia da dreptul salariatului de a face dovada acesteia prin orice mijloace de proba.

Va multumesc frumos pentru raspunsuri pentru ca am probleme mari cu firma aceasta, am si actele in original oprite la firma, pentru care o sa fac plangere la politie luni si tot luni ii dau in judecata pentru neachitarea drepturilor salariale. Va doresc o zi minunata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi accepta demisia cristi583 cristi583 am o problema, sper sa ma puteti ajuta. Eu lucrez din 1 decembrie la o firma, acum vreau sa plec la alta pe un salariu mai mare. Daca plec, firma o sa ... (vezi toată discuția)
Refuzul demisiei din partea angajatorului mihades mihades Salutare la toata lumea. Sunt nou aici, acesta este primul meu post. As vrea sa va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea problema: ma angajez la o companie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - semnare contract de munca odata cu demisia in alb alexxa333 alexxa333 In data de 8.05.2014 am primit o oferta de munca pentru functia de manichiurista.Tot in aceiasi zinam semnat si contractul individual de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)