Buna ziua
am si eu o problema, dupa u control ITM, firma la care lucram mi-a trimis prin curier un plic care continea o adeverinta de la ei, precum ca am fost angajatul lor si din care rezulta ca mi-am dat demisia in data de 15.12.2013, eu dandu-mi demisia pe data de 24.12.2013, pot dovedi acest lucru prin procesele verbale incheiate cand imi preluam sarcinile de serviciu, precum si in raporul de evenimente semnat in data de 22.12.1013, cand am avut alarma, chiar si pe camerele din dispecerat, pot cere politiei sa ceara aceste documente si inregistrari, ca sa demonstrez inselaciunea si uzul de fals?
nu pot demonstra decat prin martori, fosti si actuali angajati ai firmei, precum si prin actele enumerate si inregistrarile facute de camere care sunt in sediul lor, de asemenea sunt pe camerele de supraveghere din fata unei banci si ale unei benzinari.Am si inregistrari telefonice din care rezulta ca mi/am incheiat activitatea cu ei pe 24
Va multumesc frumos pentru raspunsuri pentru ca am probleme mari cu firma aceasta, am si actele in original oprite la firma, pentru care o sa fac plangere la politie luni si tot luni ii dau in judecata pentru neachitarea drepturilor salariale. Va doresc o zi minunata!