avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ordinul 75/2013 ANRE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ordinul 75/2013 ANRE

Buna ziua. Suntem mai multe familii care ne-am construit casele in urma unei autorizatii de construire eliberate de primarie si a unui aviz eon conform caruia bransarea noastra urma a se face de la maxim 30 de ml, intre timp, cand a venit momentul sa realizam bransamentul, cei de la eon au dat ca solutie extindere de retea pe stalpi noi si cabluri noi. Exista vreo solutie prin care sa putem aplica acest ordin 75 al ANRE [ link extern ] !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:01, 28 Ianuarie 2014
La data primirii autorizatiei de ctie. probabil ca era in plan extinderea retelei electrice pe banii primariei/ contribuabililor sau ai Eon, pana la 30 m de zona unde ati construit dvs.
Posibil sa se fi renuntat din diverse motive la planul initial si in prezent pentru a va putea racorda trebuie sa investiti dvs. in reteaua respectiva pentru a putea sa realizati bransamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransare eon refuzata sedon sedon Buna ziua Am cumparat un teren in orasul Vaslui (zona D)anul trecut pentru constructia unei case. Proprietarul de la care am cumparat terenul imi este vecin ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze Iuli34 Iuli34 Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)