avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC se ia in calcul cand se calculeaza perioada de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC se ia in calcul cand se calculeaza perioada de somaj?

doresc sa stiu daca cei 2 ani de ccc se pun atunci cand se calculeaza perioada de somaj la care ai dreptul?dar concediul medical?inainte de a naste am avut 4luni de c,medical-sarcina cu probleme.multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:21, 24 Ianuarie 2014
1. In cazul concediilor medicale constituie stagiu de cotizare la somaj numai primele 5 zile din fiecare concediu medical initial, zile in care indemnizatia este suportata de angajator.

2. Perioada de CCC este stagiu asimilat stagiului de cotizare la somaj si se ia in considerare numai pentru stabilirea perioadei pentru care se acorda indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prelungi somajul cu prenatal ? MadalinaK MadalinaK Buna seara! Sunt mamica unui baietel ce va implini in iulie 2 ani. Momentan primesc indemnizatie de crestere copil, si dupa aceea nu ma voi intoarce la fostul ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj si impozitare plati compensatorii guiualina guiualina Buna ziua! In momentul de fata sunt in concediu de crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani, dar fara plata indemnizatiei, pt. ca am ales varianta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj Angela Stancioi Angela Stancioi As dori sa intreb cum se calculeaza indemnizatia de somaj in urmatorul caz: -stagiu de cotizare de 12 ani (include si concediu ingrijire copil de 2 ani) -CIM ... (vezi toată discuția)