avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ipoteca investitii efectuate de comodatar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ipoteca investitii efectuate de comodatar

Partile, comodant si comodatar, pot incheia un contract de ipoteca asupra imobilului pentru garantarea platii cval. investitiilor pe care comodatarul le-a efectuat, la incetarea contractului de comodat?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 14:37, 24 Ianuarie 2014
Atîta vreme cît actul reprezintă voinţa părţilor, cine se poate opune? Legea, nu, bunele moravuri, nu... Trebuie doar să stabilească valoarea pentru care se instituie ipoteca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Carmen Stoean Carmen Stoean Buna ziua, Sunta asociat 50% intr-o soc., nu sunt administrator. Contractul de comodat al sediului a fost semnat doar de unul dintre copropietari, respectiv ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat - prevederi Costica33 Costica33 Va multumesc anticipat pentru ajutor. Vreau sa fac un contract de comodat pentru firma mea si 1. am nevoie de fraza standard prin care pot stipula cat la ... (vezi toată discuția)
Achizitie tamplarie pvc cu geam termopan scorus69 scorus69 buna ziua am pus tamplarie pvc la un stand unde societatea are punct de lucru in urma unui contract decomodat. va rog sa mi spune ti in ce conturi ... (vezi toată discuția)