Buna seara!Deoarece contractul de inchiriere a fost refăcut in Noiembrie si abia acum am fost sa depun la registrul comertului(22 ian 2014),am primit Înștiințare de la tribunal ca ma da registrul in judecată.In Înștiințare scrie sa depun întâmpinare in 25 zile de la primire;in actul atașat de registru scrie ca daca i-l înregistrez si este acceptat de registru acțiunea rămâne fără obiect.Cand scot săptămana viitoare actul de înregistrare de la registru oare ce e de făcut?Imi vine sa-i mănânc,își bat joc de noi!
depuneti intampinare invederand instantei ca ati refacut contractul de inchiriere, il atasati in copie certificata cf. cu originalul si solicitati ca actiunea sa ramana fara obiect; mergeti sa ridicati actul de la registrul dupa pronuntarea instantei1
Am depus o așa zisa întâmpinare împreuna cu o copie de la registrul comertului in care este specificata prelungirea valabilității sediului.Doamnele de la registratura tribunalului nu au fost prea amabile sa ma ajute cu informații.Oare e de ajuns atât?Oare nu mai trebuia copii dupa alte acte?Ele au spus ca doar atât!Sper ca cu asta s-a terminat plimbarea sau nu? Mai urmează ceva?(am cerut ca acțiunea sa rămână fără obiect,).Va rog urgent un raspuns