avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Act sediu depus cu intarziere la registrul comertului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Act sediu depus cu intarziere la registrul comertului

Buna seara!Deoarece contractul de inchiriere a fost refăcut in Noiembrie si abia acum am fost sa depun la registrul comertului(22 ian 2014),am primit Înștiințare de la tribunal ca ma da registrul in judecată.In Înștiințare scrie sa depun întâmpinare in 25 zile de la primire;in actul atașat de registru scrie ca daca i-l înregistrez si este acceptat de registru acțiunea rămâne fără obiect.Cand scot săptămana viitoare actul de înregistrare de la registru oare ce e de făcut?Imi vine sa-i mănânc,își bat joc de noi!
Cel mai recent răspuns: dafina25 , utilizator 20:05, 20 Martie 2014
depuneti intampinare invederand instantei ca ati refacut contractul de inchiriere, il atasati in copie certificata cf. cu originalul si solicitati ca actiunea sa ramana fara obiect; mergeti sa ridicati actul de la registrul dupa pronuntarea instantei1
Multumesc!Dar cine face întâmpinarea ca eu nu știu sau cum se face ,eu nu cunosc termenii juridici!
Am depus o așa zisa întâmpinare împreuna cu o copie de la registrul comertului in care este specificata prelungirea valabilității sediului.Doamnele de la registratura tribunalului nu au fost prea amabile sa ma ajute cu informații.Oare e de ajuns atât?Oare nu mai trebuia copii dupa alte acte?Ele au spus ca doar atât!Sper ca cu asta s-a terminat plimbarea sau nu? Mai urmează ceva?(am cerut ca acțiunea sa rămână fără obiect,).Va rog urgent un raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2014
dafina25, utilizator
Asteptati pronuntarea hotararii instantei! Consider ca este suficient!
Multumesc mult de tot!M-ați mai liniștit!

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata privind nedepunerea la termen a prelungiri valabilitatii dovezii sediului social mariana genoiu mariana genoiu Firma noastra a primit o citatie de chemare in judecata pentru nedepunerea la timp a dovezii prelungiri valabilitati sediului social (noi avand spatiu ... (vezi toată discuția)
Nu am depus situatiile financiare anuale Mario2010 Mario2010 Buna ziua, Am primit pe 28 o citatie catre firma pe care o detin pentru .. din cate am inteles eu .. nu am depus situatiile anuale aferente anilor ... (vezi toată discuția)
Cerere dizolvare firma didi12 didi12 Buna ziua, Sapatamana trecuta am primit de la tribunal o comunicare scrisa prin care registrul comertului cere dizolvarea societatii pentru expirarea ... (vezi toată discuția)