avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Act sediu depus cu intarziere la registrul comertului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Act sediu depus cu intarziere la registrul comertului

Buna seara!Deoarece contractul de inchiriere a fost refăcut in Noiembrie si abia acum am fost sa depun la registrul comertului(22 ian 2014),am primit Înștiințare de la tribunal ca ma da registrul in judecată.In Înștiințare scrie sa depun întâmpinare in 25 zile de la primire;in actul atașat de registru scrie ca daca i-l înregistrez si este acceptat de registru acțiunea rămâne fără obiect.Cand scot săptămana viitoare actul de înregistrare de la registru oare ce e de făcut?Imi vine sa-i mănânc,își bat joc de noi!
Cel mai recent răspuns: dafina25 , utilizator 20:05, 20 Martie 2014
Am obtinut inregistrarea la OJRC a actului de sediu,am depus intampinarea,tribunalul a dat o rezolutie ca s-a facut intampinarea si a asteptat un raspuns de la OJRC in 10 zile care ori nu a ajuns ori au uitat sa-l dea avand in vedere ca in actele primite de la OJRC scrie ca daca aceste etape au fost indeplinite actiunea ramane fara obiect.In consecinta s-a fixat termen de judecare sfarsit de aprilie(actele de la OJRC se contrazic intre ele).Ce se mai poate intampla pana atunci?Se mai poate anula judecarea de catre cei de la OJRC inainte de termen?Eu ce mai pot face fiindca e nedrept ce se intampla!
Nu aveti decat sa asteptati termenul (consider ca dvs. nu mai aveti nimic de facut, cu o singura exceptie: daca va solicita sa depuneti ceva instanta de judecata!) si pronuntarea hotararii! Pe viitor incercati sa va rezolvati "afacerile judiciare" cu Registrul Comertului intr-un termen util...altfel, vedeti ce se poate intampla!
In sfarsit,Registrul comertului a depus cerere de renuntare la judecare!Oare ce mai urmeaza pana la termenul de judecare(sfarsit de aprilie)Se renunta la judecare sau se da solutia atunci?
Solutia se va pronunta la termenul din aprilie! Dar, cu renuntarea din partea Registrului Comertului, la termen nu veti avea emotii!
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata privind nedepunerea la termen a prelungiri valabilitatii dovezii sediului social mariana genoiu mariana genoiu Firma noastra a primit o citatie de chemare in judecata pentru nedepunerea la timp a dovezii prelungiri valabilitati sediului social (noi avand spatiu ... (vezi toată discuția)
Nu am depus situatiile financiare anuale Mario2010 Mario2010 Buna ziua, Am primit pe 28 o citatie catre firma pe care o detin pentru .. din cate am inteles eu .. nu am depus situatiile anuale aferente anilor ... (vezi toată discuția)
Cerere dizolvare firma didi12 didi12 Buna ziua, Sapatamana trecuta am primit de la tribunal o comunicare scrisa prin care registrul comertului cere dizolvarea societatii pentru expirarea ... (vezi toată discuția)