avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru politisti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru politisti

Acuzele ce le-am facut sunt: Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, purtate abuziva, cercetare abuziva, ingradire a drepturilor la libera circulatie si perchezitie ilegala (fara mandat).

Procurorul sef a spus sa cer daune materiale drumurile facute, aprox 1000 lei si daune morale 10.000 lei.

Ce sa fac de aici inainte ?

Daca va spune procurorul ce sa faceti nu ramane decat sa asteptati sa vedeti ce va mai spune.
Cam atata aveati de facut.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perchezitie nemotivata mihaif82 mihaif82 buna ziua, sunt din Sf.Gheorghe, CV, si in data de 20 august \'09 la domiciliul meu a fost facuta o perchezitie de catre 4 ofiteri DIICOT. la plecare acestia ... (vezi toată discuția)
Politist partas la acoperirea hotului- am cerut perchezitie la hot - politistul a instiintat hotul sa dispara cu lucrurile furate.. dorudoru dorudoru Mai acu 3 luni am reclamat unui post de politie de la tara ca un neam,,verisor mia luat impotriva vointei mele lucruri din casa. televizorul mi la luat ... (vezi toată discuția)
Sfat.... dia2120 dia2120 dupa un incident la locul de munca,un asa zis ,,sef''cam abuziv,incearca sa mi puna mie si unui coleg o irealitate pt a fi sanctionati. dupa o ancheta in care ... (vezi toată discuția)