avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cum pot renunta la avocat neavand contract de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cum pot renunta la avocat neavand contract de asistenta juridica ?

Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti cum pot renunta la serviciile unui avocat fara sa am contract de asistenta juridica incheiat cu acesta ?Acesta ma reprezinta doar in baza imputernicirii (delegatiei) semnata de mine .Nu exista contract incheiat cu acesta.Ce trebuie sa scriu in cererea de denuntare unilaterala a reprezentarii acestuia ?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 13:35, 25 Ianuarie 2014
simplu . depuneti la dosar un document prin care anuntati instanta ca nu va mai reprezinta respectivul avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate renunta la un avocat? cristina.iordan cristina.iordan Buna ziua, As dori sa stiu daca pot renunta la un avocat care l-am angajat in urma cu un an ca sa ma reprezinte intr-un proces penal care inca nu s-a pus pe ... (vezi toată discuția)
Imputernicire avocatiala nelegala - obligatia instantei? Micaly Micaly Buna ziua Ce obligatii ii revin instantei in cazul in care, in sedinta, i se atrage atentia asupra faptului ca aparatorul unei parti nu are o imputernicire ... (vezi toată discuția)
Mai cunoasteti alte prevederi legale de renuntarea la contractul de asistenta juridica prin avocat? eusaisapte eusaisapte Mai cunoasteti alte prevederi legale de renuntarea la contractul sau delegatia de asistenta juridica prin avocat? Dupa ce avocatul meu din oficiu a pledat ... (vezi toată discuția)