avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Butic - calcul cheltuieli asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Butic - calcul cheltuieli asociatia de proprietari

In cadrul blocului exista un apartament in care locuiesc sase persoane. In cadrul acestui apartament este si un butic cu activitate comerciala.
Familia respectiva a pierdut apartamentul care a fost preluat de altcineva in urma unei licitatii.
Actualul proprietar nu s-a prezentat la asociatia de proprietari pentru a se inscrie in cartea de imobil pentru a fi inscris si de a ne anunta ca buticul functioneaza in continuare in cadrul aopartamentului si de a face un contract de inchiriere a spatiului cu familia careia ii apartine buticul si care functioneaza in continuare.
Intrebare: Cheltuielile de apa calda, gaze fiind la pausal, consumul de electricitate si salubritate, asociatia a calculat cheltuielile de intretinere la pausal si gunoi la numarul de persoane.
Respectivul care are buticul trebuie sa plateasca cheltuielile pe numarul de persoane la asociatie iar apa calda si caldura, consum de energie electrica si salubrizare sa le plateasca la furnizori.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:18, 25 Ianuarie 2014
Am citit dar nu am inteles care este intrebarea dumneavoastra.
Poate reveniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere iliescudoina iliescudoina Doresc sa stiu daca sunt obligata la plata intretinerii in cazul in care am lipsit din locuinta 90 de zile si am comunicat ca voi lipsi , printr-o cerere ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata intretinerii a copiilor cu varsta pana in 3 ani migaste migaste S-a publicat in Monitorul Oficial Legea 67/2017; prin aceasta se introduce un alineat la art. 47 din Legea 230/2077 a asociatiilor de proprietari, alineat prin ... (vezi toată discuția)
Buna - refuz stergere persoana de la intretinere ana199 ana199 pana in momentul de fata in apartament am figurat cu 1 persoana la intretinere.eu din noiembrie 2015 m-am mutat cu serviciul in alt oras, administratorul a ... (vezi toată discuția)