avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnselaciune firma plasare forta de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnselaciune firma plasare forta de munca

in urma unui anunt pe net am gasit o oferta de munca in franta. eu mi-am luat bilet sa plec de la o firma din galati dar este o firma facuta la misto iti trimite bilete false si te pune sa trimiti bani dupa ce ai primit biletel. Vreau sa stiu daca mai pot cumva recupera bani de la aceasta firma???? Ude trebuie sa depun plangere?
La Politie sau la Parchet depuneti plangerea.
In primul rand verificati va contractul semnat cu aceasta societate ...veti gasi multe raspunsuri....
Daca ati fost inselat depuneti plangere la politie.
Este greu de spus daca va veti recupera banii...
Depuneti plangere, dar nu mai recuperati nimic ca nu o sa aveti de la cine, ramaneti cu paguba, alta data, atentie la neatentie cand mai cumparati biletele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost păcălit la vânzarea unui iphone: mi-au schimbat banii, mi-au dat mai puțini Alex.pit Alex.pit Buna seara... Am pus la vanzare un iphone x pe un site de vanzari....Am fost contactat de o persoană ...am stabilit o întâlnire neam intalnit ... (vezi toată discuția)
Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe ... Godgearodica@gmail.com Godgearodica@gmail.com Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe care i-am investi în bitconi țin să menționez că firma este înregistrată pe Anglia. (vezi toată discuția)
(recuperare) - inselaciune in intermediere loc de munca? dorex09 dorex09 in 19.01.11 am contactat o firma de intermediere ptr. un loc de munca in strainatate,urmand sa plec pe data de 05.02.11.cu doua zile inainte de plecare sunt ... (vezi toată discuția)