avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Corectare adresa din contract V_C
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Corectare adresa din contract V_C

Buna ziua! As dori sa va intreb daca e foarte important si necesita rectificare. Detin un apartament intr-un imobil cu doua scari. Am remarcat ca in actul meu de v_c , ca in tot istoricul scrie scara B, numarul apartamentului apartinand scarei A. Mentionez ca in imobil( intregul bloc) nu mai exista vreun alt apartament cu numarul meu.
Sunt proprietara in urma unui act de vanzare-cumparare. Detin toate actele, cadastru si intabulare, buletin pe adresa domiciliului. asa cum e in contract. ..... Chiar daca nimeni nu mai are numarul apartamentului meu, ar trebui sa rectific eroarea din contract..scara B cu scara A........apoi cadastru, intabulare, buletine?......Multumiri anticipate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014
irina_karina, utilizator

Alte discuții în legătură

Corectare eroare adresa in cvc irina_karina irina_karina Buna seara ! As dori sa va intreb daca e foarte important si necesita rectificare. Detin un apartament intr-un imobil cu doua scari. Am remarcat ca in actul ... (vezi toată discuția)
Apartament cu scara gresita in actele de proprietate Flynn92 Flynn92 Doresc sa achizitionez un apartament vechi in Bucuresti, Sectorul 6. Acesta se afla in scara A a unui bloc cu 3 scari (A, B, C), existand pentru fiecare cate o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)