avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare silita

Am avut termen pe 12-12-2013 la un proces in calitate de contestatar la suspendarea executarii silite la o amenda cu Finantele si cu politia la contestatia unei amenzi.Am primit un plic acasa in care scrie ca potrivit art403 C.pr.civ. deoarece nu am platit cautiunea respinge cererea de suspendare a executarii silite.Cu drept de apel in 10 zile de la comunicare Pot plati cautiunea in astea 10 zile sa o depun la dosar?I-am spus avocatei ca nu am bani a spus ca depune la dosar ca nu ma-i dispun de bani si pentru cautiune1 Ce sa fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: torr10 , utilizator 09:01, 27 Ianuarie 2014
faci apel.platesti cautiunea in apel
D-ra avoct cum se procedeaza sa fac apel?Este o cerere tip? Cat ma costa?Avocat nu am, acesta mi-a formulat numai plangerea la tribunal.Eu am facut contestatie si la pv de la Politie deoarece martorul asistent este aceasi persoana cu cel pentru care am chemat Politia.,efiind in regula.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie excutare valoare 350.000eur 72lia 72lia Buna ziua, Am primit somatie pentru neplata unui imprumut, valoare >300.000eur. Unde depun contestatia? Judecatorie? cat este taxa 194ron? (vezi toată discuția)
Cautiune suspendare provizorie Borza Borza Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea pana la solutionarea contestatiei. Am cerut aceasta pentru ... (vezi toată discuția)
Martor asistent torr10 torr10 Poate fi martor asistent in proces aceasi persoana cu cel reclamat de mine la Politie?,deci implicat direct in caz? Va da-ti seama ca, ce a declarat el, ... (vezi toată discuția)