buna seara.am nevoie de sfaturi in privinta recursului care trebuie sa-l fac ca sa ma apar.va relatez acum tot cazul.a cumparat mama un teren de 0,25 ari in anul 2000 .terenul are titlu de proprietate (din 2000) obtinut dupa o hotarare judecatoreasca (din 1993).acesta a intrat in posesia mea cu contract de vanzare-cumparare si este intabulat.in anul 2003 i s-a stricat titlul de proprietate al vanzatoarei si i s-a scos 0.15 ari in favoarea reclamantei.acum am fost si eu in proces cu nepoata reclamantei(reclamanta decedata) si am pierdul acel teren.am prezentat in instanta foarte multe acte doveditoare ca acel teren nu a apartinut reclamantei dar nu au fost luate in evidenta.exista un testament din 1945 in care se precizeaza cat teren avea reclamanta si specificatia ca terenul se invecina cu cel al mamei vanzatoarei noastre.Reclamanta are o masuratoare cadastrala din 1991in care este inclus si terenul vanzatoarei dar titlul de proprietate nu corespunde cu acea masuratoare,are inclusi doar 0,15 ari pe care ii revendica .In titlul de proprietate al reclamantei mai este inclus si un teren pe care ea l-a vandut si totusi l-a inclus in acel titlu. nici din contractul de vanzare -cumparare al nepoatei reclamantei (cu care ma judec in prezent)acel teren nu este exclus chiar daca stia ca este vandut altei persoane.Acum cand voi face recursul ma gandesc sa il fac cu cale de atac sa ii stric titlul de proprietate al reclamantei cred ca sunt suficiente dovezi ca acel teren pe care l-am cumparat de la vanzatoarea mea nu ii apartine .in plus reclamanta are in titlul ei inclus acel teren care l-a vandut.deci a facut fals in acte iar acum face uz de fals.vreau sa precizez ca acest teren care l-am cumparat nu apare in registrele nationale pt ca nu a fost inscris dar nu a apartinut reclamantei niciodata. VA ROG SA MA AJUTATI SUNT DISPERATA!!!!VA MULTUMESC MULT!!!!!
Nu stiu care a fost motivarea instantei, dar in recurs trebuie sa invocati si sa detaliati toate criticile hotararii - invocand probele din dosar. Instanta are obligatia sa verifice daca hotararea este legala si temeinica luand in considerare aspectele mentionate de dvs. Daca aveti, folositi si alte inscrisuri pe care nu le-ati depus initial la dosar.