avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decont bilet de avion
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decont bilet de avion

Seful meu este si asociat si administrator al societatii dar este cetatean italian si merge des acasa si vrea sa ii decontez biletul de avion.Pot sa ii decontez biletul de avion ciar daca firma este in pierdere?
Cel mai recent răspuns: tamasi77 , utilizator 09:32, 27 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Se poate deconta , dar daca cheltuielile nu sunt efectuate in scopul obtinerii de venituri nu sunt deductibile la calculul profitului impozabil.
Multumesc mult pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare studenti roxana adriana roxana adriana Sunt angajata la o societate, iar in acelasi timp urmez si cursurile unei facultati. Firma poate sa-mi sponsorizeze taxa de studii, iar aceasta poate fi ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare obleac obleac Vreau sa stiu, eu, ca fondator si ca administrator al societatii mele nefiind angajat cu salariu, pot sa-mi deschid ordin de deplasare in scopuri de serviciu ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli externe asociat unic adrianadamian2009 adrianadamian2009 Rog un raspuns la urmatoarea intrebare: Sunt asociat unic si administrator la o societate comerciala. Conform legii nu pot avea un contract de ... (vezi toată discuția)