avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Declaratia 390 pentru Elvetia?
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Declaratia 390 pentru Elvetia?

Buna ziua ,

as avea si eu o intrebare:am emis o factura de prestari servicii in Elvetia(aici este si locul prestarii serviciului).Pana acum am emis doar facturi in tari membre UE si nu stiu unde sa raportez aceasta factura.Pe declaratia 390 da eroare la codul de tara iar la introducerea fara cod nu mai da eroare dar nu se totalizeaza cu celelalte facturi emise in UE.Trebuie trecuta pe 390 sau exista alta declaratie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 14:20, 30 Ianuarie 2014
Vies este doar pt UE
Elvetia nu e in UE desi are TVA... Deci nu o declarati in VIES
Alta declaratie nu exista

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi din ue paris.blonda paris.blonda Am doua facturi emise in UE : 1- are la explicatii servicii de cazare , servicii de recrutare forta de munca si marketing pentru angajati - este emisa ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva factureaza in ue servicii legate de bunuri din romania Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un PFA neplatitor de TVA (nu a depasit plafonul) presteaza servicii legate de bunuri imobile din ... (vezi toată discuția)