Am primit o citatie de la politie in care mi se comunica, ca masina mea a fost surprinsa la o benzinarie la care am alimentat cu suma de 50 de lei si am plecat fara sa platesc.Sunt disperata fiindca nu am facut niciodata asa ceva, recunosc benzinaria ca fiind una de la care obisnuiesc sa mai alimentez ,dar nu mi aduc aminte sa fi plecat vreodata fara sa platesc. S.ar parea ca s.a intamplat exact in perioada de dinaintea nuntii, o perioada extrem de stresanta dar stiu ca asta nu e o scuza. Ce mi se poate intampla, sunt efectiv distrusa, lucrez intr.o structura a MAI, nu am facut in viata mea, niciodata, dar niciodata nimic ilegal. La ce se incadreaza fapta mea si ce consecinte are? Va multumesc.
Buna ziua,
mergeti la politie cu un avocat si explicati toate cele relatate aratand si faptul ca sunteti dispus sa achitati cv benzinei si, eventuale, daune.
Puteti scapa cu o amenda administrativa si cu un NUP!
Obtineti o recomandare din partea superiorilor in care sa se reliefeze profilul moral pe care sa o prezentati la politie.
Daca probele care va vor fi prezentate demonstreaza ca ati plecat fara sa platiti atunci trebuie sa il convingeti pe ofiterul care se ocupa de caz ca nu a fost decat o fapta savarsita fara intentie cauzata de situatia stresanta a organizarii nuntii (cineva care a trecut printr-un asa eveniment va intelege;) ). Facand parte din structura aceluiasi minister parerea mea este ca exista posibilitatea intelegerii situatiei si a consecintelor de catre un coleg de breasla si scapati cu o pedepsa minima care sa nu va afectee cariera.
"consultanta"
ContSters218711
Societati care fac recrutare si/sau selectie de personal pentru munca in strainatate , prin contracte de consultanta ! , modifica ! CV-urile pentru a plasa cat ... (vezi toată discuția)