avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat

Contractul de comodat trebuie sau nu inregistrat la finante?...dar la notar ?
Eu, avand procura generala de administare pe imobil ( imobilul este al mamei), pot face contract de comodat, sau o atare situatie trebuia specificata in clar, in procura ?

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: roxanne^^ , utilizator 22:20, 27 Ianuarie 2014
Da, puteti face contract de comodat. Nu trebuie inregistrat la finante sau la notar, doar daca partile se inteleg in acest sens.
Contractul de comodat nu trebuie autentificat si nici nu trebuie inregistrat la Administratia Financiara.
Contractul de comdat se face sub semnatura privata sau autentic la notar.nu trebuie inregistrat la Administratia Financiara pt ca proprietarul nu obtine niciun venit, comodatul este un contract cu titlu gratuit. Cel mult daca bunul imobil are CF puteti sa notati comodatul in CF.
multumesc tuturor pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un nou punct de lucru loredana.m loredana.m buna seara, imi poate spune cineva ce acte imi trebuie ptr infiintarea unui nou pct de lucru. Daca depozitul pe care il inchiriez este format din 2 camere si ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat trebuie sa fie semnat de ambii proprietari nokita nokita Buna ziua, In primul rand va urez Craciun fericit si mult succes in tot ce intreprindeti! Sunt un nou utilizator al forumului dvs. pe care il gasesc foarte ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat rams1899 rams1899 Buna ziua, Care este cea mai buna varianta de contract,comodat sau inchiriere,pentru un apartament cu doua camere,o camera pentru locuit si o camera pentru ... (vezi toată discuția)