avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plangerea penala impotriva administratorului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plangerea penala impotriva administratorului asociatiei de proprietari

In noiembrie 2013 am depus la politia judeteana plangere penala impotriva administratorului Asociatiei de proprietari, plangere aflata in curs de solutionare, fiind nevoie de verificarea amanuntita a documentelor asociatiei si daca sunt intrunite conditiile infraciunilor enumerate in aceasta.
In decembrie 2013, administratorul, afland ca s-a facut plangere penala impotriva lui, depune actiune civila in instanta avand ca obiect pretentii, pentru recuperarea debitelor restante pe care le avem la asociatie, plangerea penala fiind formulata tocmai pentru aceste datorii nejustificate, si o intreaga serie de falsuri si incalcarii flagrante ale Legii 230/2007.
In tot acest timp si-a confectionat o mica parte din actele necesare, savarsind alte falsuri in inscrisuri, pe care le-a depus la actiunea civila.
Intrebarea este: cand formulez intampinarea la actiunea civila pot solicita suspendarea acestei pe motivul ca exista pe rolul politiei plangerea penala avand ca obiect cele mai sus mentionate chir daca nu s-a ajuns la inceperea urmarii penale, considerand ca sunt cauze conexe?
Cel mai recent răspuns: Naty21 , utilizator 23:12, 19 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspuns celui/celei care a intrebat daca exista comitet executiv , cenzor si alte alea ...
Ce intrebari naive ? Pe ce lume traiti ? Chiar nu stiti ca la unele administratii de bloc ( mai ales daca sunt mici) exista posibilitatea incropirii unei gasti formata din doi-trei indivizi care fac parte si din comitet executiv si care au interes sa sustina administratia respectiva... Au interese prin faptul ca sunt favorizati pe aspecte pecuniare ( inchiriere fara forme legale, si fara palta la intretinere...de exemplu )
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2018
marbarbu, utilizator
In urma unor sesizări la primărie s-au găsit nereguli privind repartizarea cheltuielilor comune care se fac pe apartamente și nu pe cotă-parte indiviză..ca urmare informează asociația de proprietari să respecte prevederile legale în vigoare...este un motiv pentru plângere penală, reclamație la poliție?.. Menționez că pe lângă aceste nereguli mai sunt și altele decizii luate doar de președinte după bunul plac, fără adunări generale salarii,contracte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul presedinte refuza sa predea actele asociatiei omul-de-langa-tine omul-de-langa-tine Reprezentam Asociatia de proprietari [EDIT] si ne adresam dvs. cu rugamintea de a ne indruma pentru rezolvarea unei probleme urgente si de maxima importanta ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte asociatie Ionelus Ionelus Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu informatii pe scurt, legat de ce pasi trebuie urmati pentru a putea schimba un presedinte de bloc. In ... (vezi toată discuția)