avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recunoasterea in Romania a divortului pronuntat in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recunoasterea in Romania a divortului pronuntat in strainatate

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme:
Am obtinut Hotararea pentru recunoasterea in Romania a deciziei de divort pronuntata in Canada, de la Tribunalul Bucuresti, care precizeaza urmatoarele:
"Dispune recunoasterea cu efecte juridice depline pe teritoriul Romaniei a deciziei de divort pronuntata de Curtea Superioara de Justitie Sectiunea familie din Ontario, Canada."
Pentru legalizare hotararii, Tribunalul Bucuresti a trimis in Toronto, instiintarea catre partea reclamata, solicitand semnatura de luare la cunostinta.
Destinatarul insa nu a fost gasit la adresa precizata in decizia de divort pronuntata in Canada, si nu poate fi gasit intrucat nu a precizat noua adresa a domiciliului.
As dori sa stiu care este procedura pentru a finaliza aceasta actiune.
Va multumesc , Maria .

Alte discuții în legătură

Certificat nastere romanesc pentru copil nascut in canada liviuss5 liviuss5 Buna ziua : atat eu cat si sotia suntem cetateni romani, copilul nostrum s-a nascut in Canada in mai 2014, am sosit in tara toti trei si la Oficiul Starii ... (vezi toată discuția)
Divort in canada mihaelamoldovan mihaelamoldovan Buna seara.Fratele meu a divortat in Canada.Ce trebuie sa faca sa divorteze si in Romania?Multumesc. (vezi toată discuția)
Reinoire pasaport in canada Ditutza Ditutza Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema.M-am casatorit cu sotul meu in Toronto dar nu am inregistrat casatoria in Romania.Sotul meu este ... (vezi toată discuția)