avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este obligatoriu ca sa introduci in memoria casei de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este obligatoriu ca sa introduci in memoria casei de marcat toate produsele ce le comercializezi?

Nu este suficient daca produsele sunt pe doua departamente, legume si fructe, de exemplu?
Este motiv de amenda ca nu apare pe bonul fiscal fiecare fruct sau leguma cu denumirea ei?
Cel mai recent răspuns: anapitirici , utilizator 21:14, 27 Ianuarie 2014
Da,este motiv de amenda.
multumesc de raspuns,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo legatura intre produsele de pe nir si cele trecute in casa de marcat ? distribution distribution Buna ziua, As dori sa aflu raspunsul la cateva intrebare, inainte de a discuta cu contabilul (doresc sa am habar sa stiu ce intrebari formulez ... (vezi toată discuția)
Ce apare scris pe bon fiscal frezii frezii Pe bonul fiscal cum trebuie sa apara scris produsul vandut?Dau un exemplu,daca vand muzica,trebuie scris titlul albumului vandut sau e suficient sa apara pe ... (vezi toată discuția)
Lntrebare despre lege - plata la piata (fara bon fiscal) vpatrana vpatrana <Intrebare retorica>: Daca la piata nu am cum sa primesc bon fiscal, sunt obligat sa platesc? Cine-i salveaza pe precupeti? (vezi toată discuția)