avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SCOATEREA DE SUB IPOTECA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SCOATEREA DE SUB IPOTECA

Socrul meu si-a facut un credit ipotecar, punand la bataie tot(casa + teren). Pt a putea sa construiesc eu cu sotia casa pe o bucata de teren, am avea nevoie de acte. Cum putem scoate bucata de teren care ne este necesara ptr constructia locuintei, de sub ipoteca? Ce acte ne sunt necesare?
Ma poate indruma cineva? A mai fost cineva in situatia noastra? #-o
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 20:32, 13 Aprilie 2009
Din pacate nu cred ca veti putea "scoate" o bucata din teren.Puteti sa incercati sa discutati cu banca, dar cred ca sansele sunt minime atat timp cat contractul de credit cu garantia imobiliara este in vigoare.

succes
av. Ileana Schwarz
si daca se plateste o parte din credit, se poate scoate de sub ipoteca o parte din teren? sau tot ce a ipotecat?
...incercati sa propuneti bancii o dezmembrare pentru parcela care va intereseaza...apoi va trebui sa faceti o reevaluare a imobilului care va ramane sub ipoteca...si daca se incadreaza in standardele bancii ar trebui sa va puteti scoate de sub ipoteca ce va intereseaza...insa totul depinde de oameni...daca ei spun ca nu-i intereseaza sa se complice nu-i puteti forta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o ipoteca whitetulip whitetulip Buna ziua! Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: sotul meu a facut o linie de credit si deoarece suma era destul de mare am girat cu apartamentul meu. ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren fara drum - 7 familii magistral magistral Suntem un grup de 7 familii, ce locuim intr-un cartier de case construite de un dezvoltator, judetul IF, in care ne-am mutat acum 1 an. In spatele curtilor ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara carasclaudiu carasclaudiu Buna! Am o situatie in care pentru un credit cu garantie ipotecară, deci s-a pus ca si garantie terenul! Numai terenul! Pe acel teren este si o casa, care nu ... (vezi toată discuția)