avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... O problema grava
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

O problema grava

Buna seara,

Am si eu o intrebare , in timpul facultatii am facut modulul pedagogic la taxa, dar nu l-am terminat mai avand sa fac practica pedagogica si examenul final. M-am dus la facultatea de pedagogie ca sa le dau ca restante, dar stupoare, mi s-a spus ca trebuie sa il mai fac inca o data si sa platesc dublu ca si curs postuniversitar. Le-am spus ca nu mi se pare normal din moment ce l-am platit odata dar nici nu vor sa auda. Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:49, 26 Ianuarie 2014
Pai lucrurile stau asa: in facultate, trebuia sa finalizati modulul inainte de licenta. Altfel, se considera ca nu l-ati urmat. El apare in foaia matricola la "Discipline optionale".
Daca va inscrieti la modul in sistem postuniversitar, pretul este 1300-1400 de lei.
Variantele sunt: il faceti si platiti taxa sau nu-l mai faceti. Daca nu intentionati sa intrati in invatamant, n-are rost sa cheltuiti banii.
Eu inteleg cum ziceti dumneavoastra, dar alta solutie nu e? mi se pare abuziv ce fac ei tinand cont ca am lipsit din cauza unor probleme de sanatate,si nu sunt numai eu am vb cu mai multi oameni si tot asa au patit.
Daca ati putut sa sustineti licenta, puteati sa va finalizati si examenele. Nu exista alta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Poate 'universitatea de stat' sa nu ma lase sa ma inscriu pentru lucrarea de disertatie? Diy Mps Diy Mps Am aflat cu stupoare, ca \'Universitatea din Oradea\', in urma unei hotarari din aceasta luna, nu ma lasa sa ma inscriu pentru lucrarea de disertatie, din ... (vezi toată discuția)
Diploma licenta alina_alina_alina alina_alina_alina Buna ziua, In anul 2004 am terminat cursurile unei facultati din cadrul ASE Bucuresti fara sa sustin examenul de licenta la aceasta facultate. In anul ... (vezi toată discuția)