...Sotia, a plecat azi cu toate bunurile ei si cu cei 2 copii minori 2 ani respectiv 1 an, fara sa ma anunte...cand am ajuns acasa am ramas surprins, am incercat sa o sun, avea tlf inchis...am sunat la politie, mi sa spus ca plecarea de la domiciliu nu tine de ei, sau mai exact nu este fapta penala....intre timp tot incercand sa o sun a deschis tlf, si mi.a zis ca e la o ruda...ideea este, cu ce drept a facut rapirea asta a copiilor fara stirea mea, mentionand ca are domiciliu in casa in care locuiesc, inclusiv copii...care sant masurile legale ce se impun, o iau si invers, daca eu faceam acelas lucru...cred sigur k eram pedepsit...dc, pe cine apara legea pe cel sau pe cea....mentionez k nu e prima oara cand pleaca de acasa a mai plecat si acum 2 ani, cu copilul , la parinti si dupa la nu stiu ce prietena, va intreb ce drept am eu ca parinte, ca tata ptr binele copiilor mei...am locuinta cumparata inainte de casatorie, lucrez , ....sant fffffffff amagit de ceea ce a facut....eu lucrez in ture, tot timpul cand a plecat , eram de munca... .ce sanse am ca unul dintre copii sa il cresc eu, ca tata?
cum se defineste acest fapt, rapire...fuga de la domicilu, sau....cum se pedepseste....as dori ca un avocat sa ma sfatuiasca si eventual sa vb ptr mai multe detalii....multumesc anticipat
.am vb cu cei de la protectia copilului si mi.au zis cat nu stiu unde stiu unde au resedinta nu pot face nimik, politia zice ca nu e de competenta lor....la cine trebuie sa mai apelez....vreau sa fie totul legal