avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Starea de necesitate - lamuriri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Starea de necesitate - lamuriri

as avea si eu o intrebare,starea de necesitate inlatura raspunderea penala,in contextul in care nu am provocat nici o paguba la nimeni?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 09:08, 27 Ianuarie 2014
Da, dar trebuie dovedita starea respectiva ca fiind una de necesitate! Oricum ar trebui date mai multe detalii despre speta respectiva ca sa vi se poate da un raspuns cat de cat bun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea angajatorului impotriva unui sofer? Yonnyuzzy Yonnyuzzy Buna ziua,am si eu o intrebare. Lucrez ca sofer la o firma de constructii,unuia dintre colegii mei i s-a intamplat urmatorul lucru: Anul trecut a lucrat ... (vezi toată discuția)
Urgent! allyynnutza allyynnutza Buna ziua. Am o mica problema si as dori sa ma lamureasca cineva, cat de putin, cu privire la acest asptect. Lucrez la o casa de schimb valutar si amanet, ... (vezi toată discuția)
Lovirea unui minor cu motiv? playstow playstow acum 4 zile .in timp ce depaseam un baiat pe scuter am fost salutat cu degetul mic ridicat.am oprit si i-am dat 2 palme.el(minorul de 15 ani) a continuat ... (vezi toată discuția)