avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inchiriere apartament de la Consiliul Local, prin ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inchiriere apartament de la Consiliul Local, prin licitatie

in decembroe 2013 am participat la o licitatie pentru 1 apartament apartinand Consiliului Local. Conform procesului - verbal de licitatie s-a incheiat contract de inchiriere cu data de 16.12.2013. La intrarea in apartamanet pe 13.12.2013 am facut citirea la repartitoare si la apometre. Acum pe Lista de plata apare in dreptul familiei mele o suma enorma atat la decembrie 2013 cat si cu restante acumulate de 8500 lei si penalitati 12300 lei!!!! Am luat legatura cu Asociatia de proprietari si ei au spus ca familia care a locuit acolo are restante si penalitati si ei nu au cum sa schimbe sumele, ca pe apartamentul in care locuiesc eu asta e situatia. Am insistat sa separe cheltuielilie si sa faca demersuri pentru recuperare de la familia anterioara care a acumulat sumele restante si penalitatile. Eu m-am prezentat sa platesc pentru decembrie si nu imi spun suma aferenta consumurilor apartinand familiei mele. Ce trebuie sa fac? Cui sa ma adresez pentru a fi situatia corecta? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: puiustelian57 , utilizator 12:41, 27 Ianuarie 2014
Asociatia de proprietari trebuie sa actioneze in judecata primaria care este proprietarul apartamentului.
Dar pana la clarificarea situatiei sumele restante trebuie sa ramana pe lista deoarece aceasta este unul din documentele pe baza caruia asociatia poate da in judecata primaria.
Sesizati situatia la autoritatea care a realizat licitatia care ar fi trebuit la cererea asociatiei de proprietari,sa inregistreze eventualele debite apartinand ex chiriasului
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2014
ynocentta, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul intretinere si penalitati intarziere unique636 unique636 Buna ziua Locuiesc cu chirie si am restanta la intretinere pe mai multe luni dar am achitat o parte destul de semnificativa. Intrebarile mele sunt: 1. ... (vezi toată discuția)
Sume de plata pe lista intretinere fara justificare ameliee01 ameliee01 Buna ziua, Ma aflu in situatia in care pe listele de plata ale mai multor luni ( incepand cu luna mai 2013) mi se pun la plata sume reprezentand consumuri ... (vezi toată discuția)
Apartament executat silit - mediere cu asociatia dtztz dtztz Buna ziua! Am achizitionat un ap scos la licitatie si am si intrat in posesie. Am dus la Asociatia de Proprietari, actul de proprietate (Actul de ... (vezi toată discuția)