avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Retragere EURO din cont Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Retragere EURO din cont Intreprindere Individuala

Buna ziua,
As dori sa retrag lunar euro in numerar din contul Intreprinderii Individuale, dar cei de la ING, unde am contul, imi zic ca se poate face retragere in EURO DOAR daca mergi in delegatie in afara tarii si ai nevoie de Euro.
Existra vreo lege ca nu ai voie sa retragi numerar valuta din banca? Numai lei se poate scoate?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie pe card bandi2 bandi2 buna,am cardul de pensie la raffeisen bank,am si datorie lunara de 50 de euro.platesc lunar,rata,si cu toate astea banca mi a retinut din pensie.adica cand sa ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa bogdanblue bogdanblue Buna ziua. Sunt intro mare dilema. As dori sa imi deschid un cont de PFA in euro la ING. Rezumat: Am un cont de PFA si vreau sa primesc bani in EURO de ... (vezi toată discuția)
Incasare in euro pe i.i., schimb valutar cu pierdere nforcer2004ro nforcer2004ro Buna ziua, Daca se incaseaza o suma in Euro in contul Intreprinderii Individuale, legea nu te lasa sa retragi numerar in Euro, doar lei. De aici apare ... (vezi toată discuția)