avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... regie apartament licitatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

regie apartament licitatie

Buna ziua,
Am cumparat un apartament scos la licitatie de un executor. L-am intabulat si am obtinut cartea funciara in 01 iunie 2013 dar am reusit evacuarea abia in 30 noiembrie 2013. Va rog sa-mi spuneti cine plateste regia la asociatie in perioada iunie- noiembrie , timp in care a locuit acolo fostul proprietar.
Am cumparat un apartament scos la licitatie de un executor. L-am intabulat si am obtinut cartea funciara in 01 iunie 2013 dar am reusit evacuarea abia in 30 noiembrie 2013.

Aveti idee ce se intampla cu acel apartament?
Daca nu stiti al cu este apartamentul de ce vorbiti cu AM CUMPARAT, L-AM INTABULAT,AM REUSIT EVACUAREA???
Intrebati si nu stiti ce!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de adjudecare - problema la eon dtztz dtztz Buna ziua. Am Act de Adjudecare pe un apartament. Vreau sa fac contracte furnizare energie la EON. Mi se cere intabularea la cadastru ca si conditie pt a fi ... (vezi toată discuția)
Apartament la licitatie sorin0206 sorin0206 salutare ,am citeva nelamuriri si va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi scrieti concret ce ar trebui sa fac in cazul meu.Am participat la licitatia unui ... (vezi toată discuția)
Executare silita evacuare goldstar9 goldstar9 Bună ziua , în cazul în care executor judecătoresc vinde un apartament la licitație publică , X câștigă licitația și intabula apartamentul pe el ( ... (vezi toată discuția)