avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita evacuare

Bună ziua , în cazul în care executor judecătoresc vinde un apartament la licitație publică , X câștigă licitația și intabula apartamentul pe el ( fără ca Y fostul proprietar să conteste înscrierea în cartea funciară ) apoi X cere ordin de evacuare față de Y cat durează procedura de evacuare ?
1)5zile sau 30 de zile ?
2) se poate evacua apartamentul chiar și în perioada 1decembrie -1 martie ? Știu ca exista o perioada de timp în care nu se poate face evacuarea parcă

Alte discuții în legătură

Executare silita -licitatie apartament- dezbatere mostenire mrbigrama mrbigrama Buna seara, Apelez la experienta D-vs poate ma puteti ajuta sa aflu mai multe detalii: Dorind sa ma inscriu la o licitatie publica a unui apartament, am ... (vezi toată discuția)
Evacuari pe timp de iarna yamada yamada Supun dezbaterii urmatoarea speta: daca nu se fac evacuari in perioada 1 decembrie - 1 martie, in aceasta perioada adjudecatorul licitatiei prin care a ... (vezi toată discuția)
Evacuare in lipsa fostului proprietar phatlwoot phatlwoot Buna ziua, Am cumparat un apartament la o licitatie(executare silita de catre banca). Cu fostul proprietar nu se poate lua legatura, este plecat din tara. ... (vezi toată discuția)