avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tainuire mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tainuire mostenitor

Tatal meu are un copil, inafara casatoriei, recunoscut, dar pe care familia noastra nu-l cunoaste. Acest "copil" are acum in jur de 50 ani. La decesul tatalui meu si ulterior la dezbaterea succesiunii, cine va instiinta pe acest posibil mostenitor, pentru ca noi (sotia +2 copii ) nu cunoastem absolut nimic despre aceasta persoana(adresa, nume dupa casatorie, etc).
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 11:50, 27 Ianuarie 2014
Va trebui sa incunostiintati notarul care dezbate succesiunea despre aspectul respectiv; el trebuie sa cheme, sa citeze la mostenire pe toti mostenitorii defunctului, pentru ca, in caz contrar, puteti sa va "treziti" cu anularea certificatului de mostenitor obtinut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Mirrella P. Mirrella P. Situatia este urmatoarea: decedat in 2016, cu un divort pronuntat in 2007. Nu se cunoaste daca s-a mai recasatorit sau nu cu aceeasi persoana ulterior. Sotia ... (vezi toată discuția)
Mostenitori legali mariana r mariana r Buna seara Am si eu cateva intrebari si va rog din suflet sa mi raspundeti. Am o sora care are doi copii rezultati in urma casatoriei(concubinaj) si intrucat ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu, care m-a abandonat de mic, a decedat. am vreun drept la moștenire, și dacă da, care e procedura? ocsi2015 ocsi2015 Bună ziua Am aflat de curând ca tatăl meu a decedat ( el fiind în altă localitate,si am fost abandonat de mic) doar o singura data ne-am intalnit si ... (vezi toată discuția)