avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil

buna ziua

as dori sa va pun o intrebare

in urma cu circa 7 ani am plecat din tara in italia impreuna cu familia avind doi copii . baiatul avea 6 ani iar fata 11
din acel moment nu am mai primit alocatia pentru fata si nici complementara .
intrebarea este ... este posibil ca fata mea sa primeasca retroactiv alocatzia . daca da atunci as vrea sa stiu cum se procedeaza si ce demersuri va trebui sa facem.

cu stima si respect , va multumesc anticipat
Valerica Iosub

Alte discuții în legătură

Imi trebuie procura pt a scoate copilul din tara? Mihaela.Miki Mihaela.Miki Ma numesc Mihaela si sunt divortata de 3 ani.Am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata mie prin hotarare judecatoreasca irevocabila si ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Este adevarat ca daca stai in concubinaj iti poate opri complementara sau pensia copilului tau primita de pe urma tatalui care este decedat ? Iomut Iomut Buna seara , ma scuzati ca va deranjez ,am si eu o intrebare . Sora mea in varsta de 24 de ani are un baietel de 6 anisori , a stat in concubinaj cu un baiat ... (vezi toată discuția)